Tuinaanleg

Van tuin tot tuinhuisje

Bij Schraag Straatwerk kunt u niet alleen terecht voor bestratingsmaterialen, ook zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en -onderhoud van tuinen. U kunt ons inschakelen voor het grondwerk, de bestrating, het bouwen van tuinhuisjes, het aanleggen van vijvers en het leveren van ornamenten en diverse tuinmeubelen en - accessoires. 

Plan uw tuin

Het traject kunt u van A tot Z uitbesteden, of u kunt ervoor kiezen de werkzaamheden gedeeltelijk door ons team te laten realiseren. Misschien wilt u het werk en de kosten spreiden en/of komt een gefaseerde aanleg u beter uit. Wij denken graag met u mee!

U kunt ons uiteraard vrijblijvend om een (gespecificeerde) offerte vragen. Het is prettig om vooraf te weten wat wij van elkaar mogen en kunnen verwachten.

Tuinhuis of overkapping


De tuin wordt een steeds belangrijker onderdeel van de woning. Aangezien het weer niet altijd mee zit is een veranda of terrasoverkapping de oplossing. Een heerlijk plekje om de lange zomeravonden te vertoeven en te genieten van het buiten zijn. Informeer naar de mogelijkheden om een prachtige buitenverblijf in uw tuin te realiseren.